- Cutii Prajituri
- Cutii Prajituri Cu Fereastra
- Cutii Macarons si Evenimente
- Cutii CupCakes
- Cutii Ecler
- Cutii Gogosi
- Cutii Cozonac si Pasca
- Cutii Fursecuri
- Cutii Tarte
- Cutii Transport Prajituri
- Cutii Tort
- Tavite Prajituri
- Farfurii Prajituri
- Discuri Torturi
- Tavi Torturi
- Chese si Dantele Prajituri
- Hartie si Folii Plastic
- Pungi Hartie si Plastic
- Ambalaje Fast food
- Cutii Pizza
- Cutii din Carton - Diverse
- Autorizatii
- Portofoliu - Ambalaje Personalizate
Despre Carton
Despre Carton Cartonul est un material lejer si rigid de aceeasi origine cu hartia obisnuita dar care se indeparteaza de caracteristicile si folosintele acesteia printr-o compozitie, grosime si structura diferita. In general, tehnicile de laminare ale hartiei au evoluat, satisfacand astfel aspectul si nevoile variate de rezistenta. Cartonul a fost inventat in Franta in 1751, inventia apartinandu-i unui elev René-Antoine Ferchault de Réaumur care l-ar fi elaborat pentru aplicatii bine precise precum ambalaj al cartilor de joc. Cartonul este in principal folosit in ambalare, in industria editarii, si in toata industria datorita proprietatilor sale de izolare fonica, mecanica si electrica. Inca de la originile sale, este utilizat ca material suport artisitic in ambalarile de lux. Ambalajele din carton prezintă numeroase avantaje în utilizare. Cartonul este un material ecologic, reciclabil şi netoxic, cartonul ondulat fiind unul dintre cele mai ecologice şi solide materiale de ambalare, nedepasit din punct de vedere al performanţelor economice şi ecologice de niciun alt material. Cartonul este flexibil, uşor, igienic, apt pentru a veni în contact cu alimentele, se caracterizează prin rigiditate şi rezistenţă foarte bună, fiind rezistent la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hârtia tratată prin acoperire şi laminare); Cartonul poate fi tipărit. Ambalajele sunt una dintre principalele cauze ale poluarii solului. Ambalajele ecologice reprezinta solutia unui mediu mai curat, fiind biodegradabile si reciclabile.